PARTNER PORTÁL
Keszthelyi Holding tagja

Dr. Fedák István

ügyvezető igazgató

Kőrösi Zoltán

értékesítési igazgató

Fehér Enikő

pénzügyi igazgató

Takács Attila

stratégiai tanácsadó

Dr. Fedák István

ügyvezető igazgató
A Társaság ügyvezető igazgatójaként feladata a cég irányítása, a belső szabályzatoknak és a jogszabályokban foglaltaknak megfelelő működés betartása, valamint a szervezet fejlődésére vonatkozó célkitűzések kidolgozása. Emellett részt vesz a stratégiai döntések meghozatalában.

Kőrösi Zoltán

értékesítési igazgató
Az AGENTA-Consulting Biztosítás-és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. értékesítési igazgatójaként feladata az értékesítési csapat támogatása és szakmai irányítása, az értékesítési tervek és a költségvetés kidolgozása, valamint az ügyfelek kiszolgálásában történő aktív részvétel. Az Agenta Akadémián fiatalok szakmai képzése történik irányítása alatt.

Fehér Enikő

pénzügyi igazgató
Az AGENTA-Consulting Biztosítás- és Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Kft. pénzügyi igazgatójaként feladata a transzparens és megbízható pénzügyi háttér működtetése, a társaság partnereivel történő precíz elszámolás, a jutalékrendszer, illetve a fejlesztések szakmai irányítása. Együttműködik a felügyeleti szervekkel, irányítja a regisztrációs nyilvántartási rendszerek gondozását, és koordinálja a partneri szerződéseket, megállapodásokat. Részlegével erősíti a hivatali és az ügyfélkapcsolatokat.

Takács Attila

stratégiai tanácsadó
Stratégiai tanácsadóként kiemelt feladata a termékfejlesztések, valamint a vállalati és üzleti stratégiaalkotás támogatása. Ezenkívül a lakástakarékpénztári és nem-életbiztosítási közvetítői tevékenységek koordinálása, oktatása, képzése, fejlesztése, valamint implementálása az AGENTA-Consulting Kft. üzleti tevékenységébe.